Egy Egészséges Test Kapcsolódó, hogy a Pozitív Hozzáállás?

egészséges testA szabad “Napi Gondolat” e-mailt kapok a Napoleon Hill Alapítvány, a tegnapi bejegyzés kezdett:

Ha még nem az akaraterő, hogy tartsa a fizikai test a javítás, akkor is hiányzik az ereje fogja fenntartani a pozitív mentális hozzáállás a másik fontos körülmény, hogy irányítsa az életét.

Ez engem is gondolsz! Én is voltam Vezető, a Weight Watchers 9 éve. A legtöbb, ha nem minden a tagok, akik elérték a célt, súly tapasztalt javulás az önbizalmukat. Ennek eredményeként, a hozzáállás volt pozitív.

Én is észrevettem, hogy az emberek, akik rendszeres testmozgást egy nagyobb pozitív hozzáállás. Tanulmányok kimutatták, hogy a rendszeres edzés éppen olyan hatékony kontrolling depresszió, mint a receptre kapható gyógyszerek a legtöbb esetben. Ez egy határozott, stresszoldó, orvosok általában azt javasolják, hogy segítse irányítani a vérnyomás.

Amikor gyakorlat reggel, úgy érzem, a teljesítmény, valamint az egész nap megy jobban.

Ha elmegyek egy időszak, amikor nem vagyok gyakorló, a hozzáállás biztosan szenved.

Az e-mail cikke ment, hogy azt mondják, hogy mind a fenntartása, a pozitív mentális hozzáállás, illetve fenntartása a testi egészség megköveteli az azonos típusú személyes fegyelem, illetve a kötelezettségvállalási, mind meg kell erősíteni naponta. “A Kis Éle”, Jeff Olson beszél a kis dolgokat, minden nap, következetesen, hogy a munka felé, a célok. Ha nem megy a vízbe, s csak meghatározott kis célok, mint mondja, “nem könnyű, NEM könnyű.” Ez tudatos döntés, amit mindenkinek be kell, hogy napi rendszerességgel. Idővel, a kamatos hatás vagy a siker vagy a kudarc.

Ha a megfelelő választás, csak egy része az idő, lehet, hogy csak maradjon, mint te.

Néhányan azt nem határozza meg, hogy, mint a kudarc, de nem kerültem közelebb a cél. Ha fogyni szeretnél, nyerhetsz vissza mindent, amit elveszített hétfőtől péntekig csak azzal, hogy túl elkényezteti a hétvégén! Hogy működik a testtömeg karbantartó (sőt alapvetően az, hogy én fenn a súlya), de nem a súly.

Lehet kapni valamilyen fizikai előnyeit gyakorlása csak pár nap / hét, de ha ön is szeretné a mentális előnyöket, akkor valamilyen formában a testmozgás minden nap sokkal jobb.

Az e-mail azt is mondta:

Amikor vedd kezedbe a sorsod, valamint meghatározza, hogy élni fog pozitívan a minden szempontból az élet – testi, mind a mentális -, kap egy plusz előny.

Elme, test, lélek valóban összefügg. Egészséges marad, segít maradj pozitív, pozitív maradni segít, hogy egészséges maradjon!

Leave your comment