Ver A Köszvény, Evés Citrus

Mi a köszvény? Köszvény egy olyan típusú ízületi gyulladás okozza a fájdalmas duzzanat az egyik vagy több ízület. Ez általában befolyásolja a nagy lábujj közös, de ez is okozhat fájdalmas gyulladás egyéb ízületek, mint például a könyök, térd, csukló, vagy az ujjait. Szerencsére, bár köszvényes egy nagyon fájdalmas állapot, lehet, hogy megverte a köszvény, eszik, citrusfélék.

Mi okozza a köszvény?

A fájdalmas tünetek a köszvény okozta egy építsd fel a húgysav kristályok. A húgysav egy mellékterméke a bontás a purin, egy típusú fehérje megtalálható a különböző élelmiszerek, beleértve kagyló, vágási mellékterméket, belsőséget, a vörös hús. Ha a húgysav szint túl magas, a vese nem tudja kiválasztani a felesleges, húgysav kristályok felhalmozódnak az ízületek, gyulladást okoz, fájdalmas duzzanat.

Sok oka van annak, hogy az emberek miért szenvednek a köszvény. Egyes esetekben, köszvény okozta fehérje gazdag táplálkozás: túl sokat eszik kagyló, vörös hús, illetve egyéb gazdag ételek ismert kockázati tényezője a magas vérnyomás. Ez is okozta nehéz fogyasztás élesztő gazdag termékek, mint a sör, vörösbor. De ettől eltekintve életmódbeli tényezők, a köszvény is a mellékhatása bizonyos egészségügyi problémák, beleértve a vesebetegség, cukorbetegség, elhízás.

Lehet természetes orvosolható köszvény kezelésére használt gyógyszer?

ver a köszvény

Sok természetes jogorvoslatokról, hogy tud segíteni a szenvedő találni mentességet a fájdalmas tünetek a köszvény. A C-Vitamin egy jól ismert természetes orvosság a köszvény, sok tanulmányok azt mutatták, hogy a C-vitamin kiegészítés rendszeresen segíthet megismétlődésének megakadályozása érdekében a köszvényes rohamok. Ha már szenvedés, a köszvény, a C-vitamin is segít enyhíteni a tüneteket.

Lehet, citrusfélék segít enyhíteni a tüneteket, a köszvény?

A Citrus gyümölcsök természetes forrása a C-vitamin, köztük rengeteg citrusfélék a diéta is segít megtalálni megkönnyebbülés során egy köszvényes roham. Próbálja ki eszik narancs, klementin, mandarint, a mandarint. Alternatív megoldásként, betölt szelet citrom, lime, egy pohár forró vizet naponta kétszer, vagy igyál egy kis frissen facsart narancslé.

Hogyan működik a citrusfélék segít legyőzni a köszvény?

A Citrus gyümölcsök tartalmaznak nagy mennyiségű citromsav. Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a citromsav segíthet feloldani húgysav, így fogyasztása sok citrus gyümölcs csökkenti a vércukorszintet, a citromsav, az ön számára gyorsan mentességet a tünetek a köszvény. Ha ettem rendszeresen, ez is segít, hogy tartsa a maradék húgysavszint a vérben alacsonyabb, ami megakadályozza, hogy gyakori támadások, a köszvény. http://allokepessegportal.info

Bár a köszvény fájdalmas, súlyos állapot, nem kell tönkretenni az életét. Kerülje az élelmiszerek ismert, hogy növeli a kockázatot a fejlődő köszvény, egyél sok C-vitamin gazdag citrusfélék: ez segít elkerülni a jövőben a köszvényes roham. Akkor is próbálja fenntartani az egészséges táplálkozás, kerülje a túl sok sört, meg a vörös bort, a rendszeres testmozgás, mivel ezek a tényezők az összes részt ami fájdalmas köszvényes rohamok.

Leave your comment